Sok-sok keresés után végre sikerült megtalálnunk coach tagunkat, aki a srácok mindennapi felkészülésében jelen tud lenni.

Bemutatjuk nektek Kovács “vic” Viktort, a Budapest Five edzőjét!

A 23 éves szerbiai származású magyar, fiatal játékosként kezdte pályafutását 2011 környékén. Szinte minden szabadidejét a CS:GO-ra fordította, szenvedélyes e-sportolóként.
Az utóbbi időben már inkább irányítással foglalkozott, ebből jött az ötlete, miszerint szeretné kipróbálni magát coach szerepben. Megerősítette a döntésében az is, hogy mindig fontosnak tartotta a játékosok támogatását.

Egy ismerősétől hallotta, hogy edzőt keresünk egy ideje. Úgy gondolta segítségünkre lehet szakmai tapasztalatával, és megkeresett minket egy rövid bemutatkozással, valamint a csapat felkészülésére irányuló terveivel. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállása és a csapat is pozitívan fogadta. Így egy rövidebb próbaidő követően kértük csatlakozzon hozzánk, szerencsére igent mondott. 

Megkérdeztük hogyan érzi magát a próbaidő után, mi a véleménye a csapatról és milyen szerepköröket tölt be jelenleg:

“Már a próbaidőszakban is érezhető volt a csapat javulása, és látszódott hogy együtt tudunk dolgozni a srácokkal. Szerintem minden játékosban meg van a potenciál, csapat szinten is, hogy elérjük céljainkat, nagyon motiváltak. Egy rendszert szeretnék velük kidolgozni, ami a célunk elérésében fog segíteni. Jelenleg a játék taktikai részében, a struktúra kialakításában és a játékosok egyéni fejlődésében veszek részt. Izgatottan várom a közös munkát, hajrá Budapest Five!”

Köszöntünk Viktor a fedélzeten!