Szurkoljunk együtt ma este is a Budapest Five-nak!

 

Folytatódik az ESEA 36. Advanced szezonja!

 

Bármennyire is szépen zárkózott fel Mirage második félidejében a Budapest Five, sajnos legutóbbi meccsükön kikaptak a GROND orosz játékosaitól. 4-11-ről 10-11-ig tudtunk visszajönni, onnan pedig már gyakorlatilag fej-fej mellett haladtunk ellenfeleinkkel. Sajnos a végjátékban a GRONDnak osztották a jobb lapokat, így végül 16-14-re az oroszok nyerték meg a mérkőzést.

Jelenleg 3 győzelem és 2 vereség van a BP5 háta mögött, ezzel pedig még mindig a legjobb 10 között vannak az ESEA 36. Advanced ligájában. Ma lesz lehetőségük, hogy még tovább javítsanak ezen az eredményen. Folytatódik a liga, ahol ezúttal a finn CS:GO egyik oszlopos csapata ellen lépnek majd szerverre koryék.

Megijedni azért nem kell. Bár sosem szabad lebecsülni az ellenfelet, a KOVA csapata, eredményeiket tekintve, messze le van maradva a Budapest Five mögött. Advanced-ban ugyan a 13. helyet foglalják el ebben a pillanatban, de torzsiéknak sokkal nagyobb tapasztalata van a tier 2 csapataival szemben. Ez reméljük, hogy ma is óriási hasznukra válik majd és a Budapest Five újabb meccsgyőzelmet ünnepelhet majd este.

 

 

Ezt olvastad már?

A mérkőzés este 7 órakor kezdődik, de az esport1tv-n már 18:30-tól várunk mindenkit, ahol két legendás kommentátor, Magyar "k1smagyar" Adrián és Retkes "SPRAY" Patrik felel majd a jóhangulatért. 

 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!