A Budapest Five twitch csatornáján követhetitek a csapat menetelését!

A 200 ezer dolláros összdíjazású verseny, vagyis az ESL One New York nyílt selejtezőire ma, illetve pénteken lehet jelentkezni, szóval ne habozzatok, vegyetek részt a megmérettetésen! A küzdelmekről élő közvetítés is várható, méghozzá egy konkrét csapat szemszögéből!

Az 512-es ágrajz elég meredeknek tűnik, de egészen a döntőig bo1 pörög. Egy selejtezőt csak egy csapat nyerhet meg, amiből ugye kettő van, sőt rögtön két régióban, Európában és Amerikában is. Melléjük 4 meghívott csapatot delegálnak, és így fog kialakulni a 8-as zárt selejtezőmezőnye, aminek győztese részt vehet szeptember 26-29. között a fő eseményen, amit kizárólag az Esport1TV hivatalos csatornáján láthattok.

 

Tavaly a mousesports vihette haza a kupát, előtte pedig FaZe Clan.

A Budapest Five biztosan indul a selejtezőkön és az ő menetelésüket követhetitek az alábbi csatornán ma 18 órától. Ha esetleg tudtok még magyar indulóról, aki közvetít, akkor küldjétek el a streamjét és bepakoljuk a cikkbe!

https://www.twitch.tv/budapestfive

Forrás: https://esport1.hu/news/2019/06/05/csgo-counterstrike-budapest-five-menni-new-york-jonnek-a-nyilt-selejtezok-elo-kozvetitessel-oroberto?fbclid=IwAR341gcHhMuX8-6joEur3SXKAzmjetHtASNTLdvMoR41x1jLqSi-fLbAXtw